Monday, January 25, 2016

Ontario community garden looking to grow with public’s help. By Daily Bulletin


Francisco Duenas works a small plot of carrots, garlic and onions at the Huerta del Valle Community Garden in Ontario on Jan. 18. Organizers are hoping to build permanent community and educational center structures as part of a plan to expand the garden. They have already raised more than $17,000 on Kickstarter to fund the engineering and construction and are seeking the public’s help is raising more funds. (Photos By Will Lester — Staff Photographer)


ONTARIO >> When Huerta del Valle community garden relocated to a 4-acre parcel in the northeast part of town organizers encountered a fenced-up empty field with an abundance of weeds and garbage.

But to executive director Maria Alonso and project manager Arthur Levine, it looked promising.

Just west of Bon View Park, it's the city's first urban farm and community garden. More than 6,000 pounds of produce was sold to nearby restaurants and farmers markets in the last season. Those revenues are then used to pay for the operational costs of the garden. 

There are now 62 families who maintain a 20-foot by 10-foot plot of land, for only $10 a year.......

Read more on this article by clicking the link below. 

http://www.dailybulletin.com/lifestyle/20160124/ontario-community-garden-looking-to-grow-with-publics-help


2 comments:

  1. Trung Quốc một cường quốc kinh tế với rất kênh thương mại điện tử lớn bán tất cả các mặt hàng từ đồ dân dụng đến những mặt hàng cao cấp xa sỉ Hàng trên Aliexpress có tốt không. Để có thể đánh giá được người bán nào tin cậy, bạn cần căn cứ vào cấp độ của người bán và lượt đánh giá của những người đã từng mua sản phẩm kinh nghiệm mua hàng trên Aliexpress. Chắc rằng, khi nghe đến hàng Trung Quốc bạn thường cho rằng là những mặt hàng dỏm, hàng kém chất lượng cho nên rất nhiều người e ngại khi mua hàng trên những kênh thương mại tại Trung Quốc mua hàng trên Aliexpress có đảm bảo không
    Trong đậu đen chứa rất nhiều Protein (một chén đậu đen chứa khoảng 15gr protein), chất xơ và không chứa chất béo hòa tan Nước đậu đen rang có tác dụng gì. Đồ uống có gà là loại thức uống sử dụng nhiều sẽ gây ra những ảnh hưởng không tốt cho sức khỏe, đặc biệt là sử dụng các loại nước ngọt đang được bán tràn lan trên thị trường có kinh nguyệt uống bia được không. Với hàng hóa đa dạng và phong phú, giá cả cạnh tranh, đặc biệt với chất lượng cao, các sản phẩm được bán trên Aliexpress đang được nhiều người dùng tại Việt Nam ưa dùng Cách mua hàng trên Aliexpress đơn giản

    ReplyDelete
  2. This place is perfect for any kind of night you're looking for. In the downstairs area at these Los Angeles event venues, you can enjoy a lounge setting while talking over drinks with a small party. Or, if you're looking to mingle or have a bite to eat, you can head upstairs.

    ReplyDelete